d3Zusjes


  God laat me sterven. Nu. Voordat het me vindt. Alstublieft.

Home

Ina Enssr

Reacties

FAQ

Routes

Bestellen

Contact

Links

FAQ (frequently asked questions)

Wat is het genre van d3Zusjes en De Hemel of de Hel?
Wat maakt de boeken zo bijzonder?
Wie heeft de boeken geschreven?
Waar speelt het verhaal zich af?
Moet je d3Zusjes lezen voordat je aan De Hemel of de Hel begint?
Komt er nog een derde deel van de serie?Wat is het genre van d3Zusjes en De Hemel of de Hel
d3Zusjes en De Hemel of de Hel zijn thrillers... heel erg spannende thrillers.

Wat maakt de boeken zo bijzonder?
De reactie op de boeken is doorgaans: zeer spannend, heel prettig leesbaar en uiterst verrassend. De boeken zijn echter anders van opzet dan bijvoorbeeld de thrillers van Saskia Noort of Esther Verhoef. Wat de boeken onderscheidt van andere thrillers is de geniale plot die het best kan worden omschreven als meerdimensionaal. De eerste keer dat je d3Zusjes leest, beleef je een spannend verhaal met een uitermate verrassende ontknoping. De tweede keer ontdek je de aanwijzingen die je de eerste keer over het hoofd had gezien, die je vertellen wie de dader is. En de derde keer... dan ontdek je alle raadsels en puzzels die in het boek zijn verwerkt en die je het boek zelf laten beleven. Vervolgens ben je klaar voor De Hemel of de Hel. Ook in De Hemel of de Hel is de meerlagigheid de basis. Maar De Hemel of de Hel is niet zomaar een tweede deel van een serie. d3Zusjes is de basis voor en is volledig verweven met De Hemel of de Hel. In De Hemel of de Hel speelt d3Zusjes de hoofdrol. Daarnaast krijgt het boek een extra wending. Doordat de boeken in andere tijden spelen, gaat tijd een steeds belangrijk rol spelen.

Wie heeft de boeken geschreven?
Is dat niet Ina Enssr? Maar misschien is dat een pseudoniem. En misschien is dat een raadsel op zich.

Waar speelt het verhaal zich af?
d3Zusjes en de Hemel of de Hel spelen zich af in en rond Wageningen, één van de leukste en meest bijzondere plaatsen van Nederland.

Moet je d3Zusjes lezen voordat je aan De Hemel of de Hel begint?
Hoewel je De Hemel of de Hel uitstekend kan lezen zonder eerst d3Zusjes gelezen te hebben, is het verstandig te beginnen met d3Zusjes. In De Hemel of de Hel staan een groot aantal spoilers waardoor het na De Hemel of de Hel het beleven van d3Zusjes minder leuk wordt.

Komt er nog een derde deel van de serie?
In d3Zusjes en in De Hemel of de Hel speelt het getal 3 een belangrijke rol. En het verhaal is na De Hemel of de Hel nog niet helemaal klaar. Dus wat denk jezelf? Maar je moet nog wel even geduld hebben... tot 2029 of daarna.Powered by: RAFFEN<!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de offi&euml;le website van d3Zusjes - de superspannende thriller van Ina Enssr waarin geocaching centraal staat. <p> Trefwoorden: thriller boek spannend spanning d3zusjes d3z ina enssr gps geocaching paul karin bos kristie beekman ine de vries john cobben luuk tim seinstra jaska van den berg peter ellen jansen bosarbeider blackie majoor reus elzegoed boslust nude