d3Zusjes


  Zo'n avond die door blijft gloeien in de nacht.

Home

Ina Enssr

Reacties

FAQ

Routes

Bestellen

Contact

Links

GPS wandelroutes

d3Zusjes speelt zich af in de 'echte' wereld. Alle genoemde locaties bestaan echt. Als jij die eens wilt bezoeken, dan kan dat. In en rond Wageningen zijn drie wandelroutes uitgezet langs de plekken die in de d3Zusjes zijn beschreven. Ga zelf op pad en ontdek alle mooie, leuke, aangrijpende en angstaanjagende plekjes van d3Zusjes.

Route 1: De drie zusjes - Wageningen

Een wandeling van ongeveer 6 km door het prachtige stadje Wageningen en de ruige uiterwaarden langs de Rijn. Onderweg kom je onder andere langs Dens, de bank waarop Jaska haar brief aan Tim schreef en de ijszaak waar Luuk zichzelf trakteerde op een bakje met malaga en stracciatella, afgewerkt met een grote toef slagroom.

Route 2: De drie zusjes - Het Renkums Beekdal

Een wandeling van ongeveer 9.5 km door het prachtige Renkums beekdal en de imposante bossen van Oranje-Nassau-Oord en Oostereng. Onderweg kom je onder andere langs Boslust, Elzegoed, landhuis Oostereng en de molen zonder wieken.

Route 3: De drie zusjes - Wageningen en Het Renkums Beekdal en meer

Een combinatie van de eerste twee routes en nog veel meer. Een wandeling van ruim 20 kilometer door het prachtige stadje Wageningen, de ruige uiterwaarden langs de Rijn en het arboretum Belmonte, over de Wageningse berg met uitzicht op de Betuwe, langs de Eng en door het prachtige Renkums beekdal en de imposante bossen van Oranje-Nassau-Oord en Oostereng. Nergens in Nederland zijn zoveel verschillende landschappen gecombineerd in één wandeling. Een wandeling die dan ook zonder twijfel één van de fraaiste GPS-wandelingen van Nederland is. Onderweg kom je onder andere langs Dens, de bank 'van' Jaska, de ijszaak waar Luuk zich op ijs trakteerde, Boslust, Elzegoed, landhuis Oostereng en de molen zonder wieken.

Downloaden routes

Je kunt een zip-bestand downloaden met de routes en achtergrondinformatie. Het zip-bestand kun je uitpakken met bijv. ZipGenius. Na het uitpakken heb je drie GPX-bestanden, voor elke route één. De GPX-bestanden kun je onder andere met het programma EasyGPS in je GPS laden.

Download de routesGeocaches

Naast de wandelroutes zijn er drie geocaches (schatzoektochten met GPS) uitgezet voor een ieder die het boek echt willen beleven.

Geocache 1: Het mysterie van de drie Zusjes

De door Jaska en Tim gemaakte cache naar de drie verdwenen dochters van de bosarbeider. De cache die leidde tot het verdwijnen van Paul Bos.

Geocache 2: d3Z - Morgen komt nooit

Een cache van GioMan door de uiterwaarden, bedoeld als intro voor d3Z - De hemel of de hel.

Geocache 3: d3Z - De hemel of de hel.

De cache van GioMan waardoor je het boek echt helemaal zelf beleeft. Maar pas op - sommige caches zijn zo gevaarlijk dat je ze beter niet kunt lopen.

Het mysterie van de drie zusjes
d3Z - Morgen komt nooit
d3Z - De hemel of hel

Let op! Het lopen van de hierboven genoemde geocaches vereist dat je weet wat geocaching is en dat je al enige ervaring hebt opgedaan met eenvoudige caches.

Klik hier voor meer informatie over geocaching


Powered by: RAFFEN<!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de offi&euml;le website van d3Zusjes - de superspannende thriller van Ina Enssr waarin geocaching centraal staat. <p> Trefwoorden: thriller boek spannend spanning d3zusjes d3z ina enssr gps geocaching paul karin bos kristie beekman ine de vries john cobben luuk tim seinstra jaska van den berg peter ellen jansen bosarbeider blackie majoor reus elzegoed boslust nude